Rólunk

Üdvözlök minden kedves Olvasót!

Kutyaotthonunk Ladánybenétől körülbelül 4km-re, Kecskeméttől körülbelül 30km-re, Pest- és Bács-Kiskun megye határán található egy kis tanyán.

Több, mint 7 éve üzemelünk. Eddig a Budaörsi Természet és Állatvédelmi Egyesület részeként működtünk. 2015-ben azonban, a sorsunk nehézre fordult, ugyanis otthonunkban túlságosan sok lett a bajba jutott, befogadott kutyus, és az Egyesület nem tudta tovább a ladánybenei telepét támogatni. Az otthon lakóinak sorsa kérdésessé vált, mivel a ladánybenei telepnek nem volt saját bevétele. Munkatársammal azóta azon igyekszünk, hogy ne kelljen bezárnunk, és továbbra is be tudjuk fogadni a környékbeli otthontalan kutyákat. Ehhez minden támogatásra szükségünk van: kizárólag adományokkal és az önkéntesek által nyújtott segítséggel gazdálkodik az otthon.

Összefogásra kérem az összes állatbarátot, hogy segítsenek a kutyusoknak. Kutyaeledellel, pénz felajánlással (egyszeri vagy rendszeres, havi 1000 forint), vagy bármilyen nemű adománnyal tudnak segíteni, hogy tovább tudjuk folytatni ezt a hálás munkát.

A pénzadományok jelenleg szűken a kutyusok etetését, gondozását, orvosi ellátását (oltások, betegségek, ivartalanítás stb.) fedezik. Egyáltalán nem marad fejlesztésre, bővítésre (több kennel, kifutó, kerítésjavítás), amit a jövőben segítségükkel szeretnénk megvalósítani.

Egyszerűen és átláthatóan működtetjük az otthont. Minden segítségnek helye van és az adomány oda megy, ahova kell. Minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Bármikor szívesen fogadjuk az érdeklődőket. Látogatóink betekintést nyerhetnek a kutyusaink mindennapi életébe és megismerkedhetnek szívszorító történeteikkel.

 

Szeretettel vár minden állatbarátot:

A Rénó csapata és az otthon lakói